Meny Stäng

☆☆☆

Hem » Sandlåda
 

Sandlåda

Sandlåda säljes online. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Sandlåda billigt online.

 

Stor picknickbänk med sandlåda

Stor picknickbänk med sandlåda
1 295 kr

Liten picknickbänk med sandlåda

Liten picknickbänk med sandlåda
895 kr

Sandlåda med lock

Sandlåda med lock
799 kr
 

Sandlåda med lock

Att ha en egen sandlåda hemma i trädgården står högt uppe på många barns önskelista. Det har i många årtionden varit mycket populärt att leka i sandlådor och den populariteten ser inte ut att avta.

Bygga egen eller köpa färdig

Om du har kommit fram till att det finns utrymme för en sandlåda därhemma kan du antingen bygga en själv eller köpa en. Oavsett om du väljer att snickra ihop en på egen hand eller om du köper en sandlåda så är det en fördel om du ser till att välja en modell med lock. På så sätt slipper du byta sand lika ofta, och det blir också betydligt fräschare och trevligare eftersom katter inte kan komma åt att göra sina behov i lådan. Det blir heller inte lika blött i sanden när det regnar. Det finns kort och gott många fördelar med en sandlåda med lock.

Bygga en sandlåda själv?

Om du vill bygga en sandlåda själv kan du hitta ritningar på Internet. Det är inget speciellt komplicerat projekt, så även den som inte har flera års byggerfarenhet i bagaget kan lyckas med detta. Det krävs heller inte speciellt mycket material och behöver därför inte bli något dyrt projekt. Det kommer dock bli mycket uppskattat av familjens yngsta medlemmar.

För prisets skull behöver du dock inte känna dig tvingad att bygga sandlådan själv. Det finns gott om prisvärda sandlådor som går att köpa färdiga. Du kan antingen söka efter sandlådor med lock på nätet eller besöka en butik i din hemstad för att titta vad de har att erbjuda. Det finns sandlådor i olika storlekar och olika former och du bör kunna hitta något som motsvarar era önskemål och det utrymme ni har att avvara.

Varierande priser

Priserna på sandlådor kan variera beroende på vilken storlek du är ute efter, vilket material du vill ha och vilken butik du väljer. Det finns sandlådor som inte kostar mer än 350 kronor, men det finns också sandlådor som kostar 2000 kronor.

När det gäller material på sandlådorna så finns det såväl trälådor som plastlådor. Det finns också olika träslag.

Den som vill ha en så enkel sandlåda som möjligt kan utan problem hitta en liten fyrkantig sandlåda av trä. Där kan barnen bygga sandslott, sandkakor och gräva med kompisarna. Den som vill ha något lite större och mer påkostat kan också hitta sandlådor som är formade som en båt, eller sandlådor med både tak och sittplatser. Det går naturligtvis att hitta en sandlåda med lock oavsett om du vill ha en enkel liten sandlåda med plats för ett eller två barn att leka i, eller om du vill ha en stor sandlåda med någon speciell form.

Om du vill göra grundlig research innan du genomför ditt köp finns det flera sajter online där du kan jämföra olika tillgängliga alternativ och se vart du kan spara mest pengar. Samma typ av sandlåda med lock kan kosta olika mycket hos olika butiker